Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

SPOED!!!!! een gouden mandje voor Aluna, een lieve abessijn sorrel poesje, gezocht.

on apr 29, 2019

Met SPOED een gouden mandje voor Aluna

Met veel verdriet bieden wij onze lieve abessijn Aluna als herplaatser aan. Aluna is een fantastische sorrel poes van 8 jaar, die gesteriliseerd is en altijd al haar inentingen en controles heeft gehad. Stamboom en dergelijke is aanwezig. Ze is gewend om binnen huis te leven, en onder begeleiding van de baasjes rond te snuffelen in de tuin. Ze leefde altijd in goede harmonie samen met onze twee andere katten.

Vorig jaar is ons huishouden veranderd door de komst van een baby. Sindsdien lijkt er tussen Aluna en een van de andere katten een strijd te zijn ontstaan, die onschuldig is begonnen, maar inmiddels kunnen de twee elkaar niet meer luchten of zien. En is de altijd lieve Aluna een poes geworden die vooral bang lijkt te zijn wanneer de andere katten in de buurt zijn. Pogingen om het weer goed te krijgen hebben helaas niet mogen baten.

Om haar lieve karakter te behouden bieden wij haar met veel verdriet als herplaatser aan. We vinden het erg belangrijk dat ze weer op een fijne plek komt, in een rustige omgeving, zonder andere katten en/of kinderen. Bij baasjes die de tijd en het geduld in haar willen steken om haar te laten wennen en haar veel liefde kunnen geven. Aluna vindt het heerlijk om te knuffelen en te kroelen en ligt als het even kan dicht bij je of op schoot uiteraard. Ook volgt ze je waar ze kan. Ze is echt een heel lief beest, die we ontzettend gaan missen.

Wie kan hem een gouden mandje bieden?

Contact: Catelijne van Loon – van Bussel
email: catelijnevanbussel@gmail.com
telefoon: ——