Somali Abessijn Nederland

Gezocht een gouden mandje voor Chanoa van zes jaar

on okt 19, 2018

Heel soms moet je een verschrikkelijk moeilijk besluit nemen….
Voor onze allerliefste Chanoa zoeken wij een heel fijn huisje.

Chanoa is een ontzettend lieve schat die op zich geen problemen heeft met specifieke soortgenootjes in onze groep, de honden, of met de kittens afgelopen jaar. Maar het geheel is haar te veel. Dat uit zich in terugtrekken waardoor ze niet de aandacht en knuffels krijgt die ze zo graag wil, en dat is pijnlijk om te zien. Zolang het nog mooi weer is zal ze veel buiten zijn, en daar zie ik haar ook zeker wel genieten, maar met het oog op de aankomende winter en onze verdere catteryplannen voorzie ik dat de uren buiten ingewisseld gaan worden voor uren alleen op zolder en dat ze verder in de knel komt… dat willen we natuurlijk niet.

Wij zoeken voor Chanoa een rustig plekje zonder andere huisdieren of jonge kinderen. Het zou fijn zijn als er vaak iemand thuis is en dat ze veilig naar buiten kan dmv een afschermde tuin of balkon, daar geniet ze enorm van. Ze is erg mensgericht en zal het heerlijk vinden om geknuffeld en geaaid te worden en lekker in je buurt te zijn. Ook voor een spelletje jagen met de speelhengel is graag te vinden. Ze is een super zachtaardige lieve poes en heel gemakkelijk.

Chanoa is in augustus zes jaar geworden. Ze is kerngezond en zal voor haar verhuizing nog nagekeken en gevaccineerd worden door onze dierenarts.

Als u deze lieverd kunt bieden wat zij nodig heeft dan zien we uw berichtje graag tegemoet  jumaantje@hotmail.com

Voor meer informatie

Contact: Jeanne van de Wiel
email: jumaantje@hotmail.com
tel: —-