Somali Abessijn Nederland

Een gouden mandje Neelix-Nikki en Irresistible

on mei 8, 2018

Gezocht: een goed huis voor mijn twee Somali.
Wegens verergerde kattenallergie moet ik helaas afstand doen van mijn twee schatten, ik heb het zo lang mogelijk proberen uit te stellen, maar het gaat echt niet meer. Het zal vreselijk leeg zijn hier in huis zonder ze…

Het gaat om Neelix-Nikki van Wu-Wei, een blauwe ex-kater van bijna 5 en Nanu-Emuishéré’s Irresistible Isis, een sorrel gesteriliseerde poes van 8.
Met name Isis heeft moeite met wennen aan nieuwe dingen (laat staan andere dieren) en heeft in Neelix, na diverse andere mislukte pogingen tot plaatsing, bijna twee en een half jaar geleden een goed maatje gevonden om haar angsten mee te doorstaan. Neelix zou wat vaker willen stoeien dan Isis leuk vindt, maar ze doen het zo goed samen dat ik ze niet uit elkaar zou willen halen. Ze zijn bij mij eigenlijk altijd binnen en mogen soms mee naar buiten in de afgesloten patiotuin.

Beide zijn uiteraard voorzien van stampboom, chip, entingen, etc.

Voor meer informatie
Mannon Penning
Contact: neelixisis@gmail.com of via Facebook