Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Voor onze lieve Abessijn kater Zayn zoeken wij een fijn huisje

Posted by on 13:32 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Voor onze lieve Abessijn kater Zayn zoeken wij een fijn huisje

Zayn is een gecastreerde sorrel Abessijn kater van 1,5 jaar oud. Zayn is een hele actieve kater en super speels. Hij is erg lief, zit ook graag op schoot en hij houdt van knuffelen, maar hij is geen allemansvriend. Hij past ook niet zonder meer bij alle andere katten. Dat is ook de reden dat hij niet bij ons en onze kattengroep kan blijven wonen. Met zijn zoon Diamond kan hij erg goed opschieten en dat is de reden dat wij voor hen samen een nieuw huis met personeel zonder andere katten zoeken. Zayn en Diamond zijn bij ons gewend aan honden. Zayn wordt niet alleen dus zonder andere kat herplaatst, want dan wordt hij erg ongelukkig.

Ook eet hij uitsluitend rauw vlees en lust hij absoluut geen droog voer. Een nieuwe eigenaar moet daarom bereid zijn hem KVV te voeren.

Bij interesse kunt u ons bellen of mailen

Cattery Over-nite Sensation
T. 0475 597490

Voor onze lieve Somali poes Fealynn zoeken wij een fijn plekje. 

Posted by on 13:56 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Voor onze lieve Somali poes Fealynn zoeken wij een fijn plekje. 

Fealynn kan het niet zo goed vinden met ons wildkleurtje Kallima. Ook de relatie met haar dochter Didi is niet zo goed. Afgelopen voorjaar hebben wij Fealynn twee maandjes apart moeten houden vanwege een darmparasiet. We hebben toen gemerkt hoe ontspannen en knuffelig zij dan is. Al met al denken we dat een privé poezenplekje voor haar een betere plek is dan een groep. Een hond is geen probleem, die vindt ze erg leuk. Verder is zij een gemakkelijk poesje met alles. Ook het geven van een pilletje of het knippen van haar nageltjes laat ze prima toe.

Fealynn is een sorrel zilver Somali poes van drie jaar en erg mooi van type. Ze is gezond en heeft recentelijk nog haar vaccinatie gehad. Uiteraard is zij gesteriliseerd.

Wij zoeken een plekje met veel menselijke aandacht en liefst een afgeschermde mogelijkheid om naar buiten te kunnen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Jeanne van de Wiel
Oosterhesselen
E-mail: jumaantje@hotmail.com