Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Gouden mandje gezocht voor 2 wildkleur Somalimeisjes, Binta en Yoruba

Posted by on 13:29 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Gouden mandje gezocht voor 2 wildkleur Somalimeisjes, Binta en Yoruba

Gouden mandje voor Bina en Yoruba

We zijn op zoek naar een startende fokker die 2 wildkleur Somalimeisjes een gouden mandje kan geven en daar een of twee keer een nestje mee wil fokken. Eventueel met een sorrel variant of wildkleur Somali als dekkater erbij. Deze mag ook op een ander adres wonen, is geen familie maar kan ook als dekkater functioneren voor onze Somali’s. Eventuele dekkater is nog een kitten. De dames moeten in iedergeval bij elkaar blijven. De dames zijn 6 en 4 jaar oud en hebben een mooie stamboom. Het is moeder en dochter en met de dochter mag gefokt worden. De SAN Academy zal zorgdragen voor de juiste begeleiding en advies, de fokker krijgt er een 24/7 helpdesk bij.  En voor vervoer wordt gezorgd.

Welke startende fokker kan deze 2 dames een gouden mandje bieden en eventueel een of twee keer een nestje fokken?

Contact:
email:
telefoon: ——

SPOED!!!!! een gouden mandje voor Aluna, een lieve abessijn sorrel poesje, gezocht.

Posted by on 10:56 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor SPOED!!!!! een gouden mandje voor Aluna, een lieve abessijn sorrel poesje, gezocht.

Met SPOED een gouden mandje voor Aluna

Met veel verdriet bieden wij onze lieve abessijn Aluna als herplaatser aan. Aluna is een fantastische sorrel poes van 8 jaar, die gesteriliseerd is en altijd al haar inentingen en controles heeft gehad. Stamboom en dergelijke is aanwezig. Ze is gewend om binnen huis te leven, en onder begeleiding van de baasjes rond te snuffelen in de tuin. Ze leefde altijd in goede harmonie samen met onze twee andere katten.

Vorig jaar is ons huishouden veranderd door de komst van een baby. Sindsdien lijkt er tussen Aluna en een van de andere katten een strijd te zijn ontstaan, die onschuldig is begonnen, maar inmiddels kunnen de twee elkaar niet meer luchten of zien. En is de altijd lieve Aluna een poes geworden die vooral bang lijkt te zijn wanneer de andere katten in de buurt zijn. Pogingen om het weer goed te krijgen hebben helaas niet mogen baten.

Om haar lieve karakter te behouden bieden wij haar met veel verdriet als herplaatser aan. We vinden het erg belangrijk dat ze weer op een fijne plek komt, in een rustige omgeving, zonder andere katten en/of kinderen. Bij baasjes die de tijd en het geduld in haar willen steken om haar te laten wennen en haar veel liefde kunnen geven. Aluna vindt het heerlijk om te knuffelen en te kroelen en ligt als het even kan dicht bij je of op schoot uiteraard. Ook volgt ze je waar ze kan. Ze is echt een heel lief beest, die we ontzettend gaan missen.

Wie kan hem een gouden mandje bieden?

Contact: Catelijne van Loon – van Bussel
email: catelijnevanbussel@gmail.com
telefoon: ——