Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Informatie over de op deze pagina aangeboden dieren:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Admin en Afra

Posted by on 20:10 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Admin en Afra

 


Admin en Afra
geplaatst: 18-10-2017

Met spoed!!!!!!!!een gouden mandje gezocht voor Admin en Afra

Afra is een blauwe Somali poes en Admin is een rode Somali kater.  De vorige eigenaresse was ernstig ziek waarom niet konden blijven. Beiden zijn 8 jaar en kunnen niet buiten elkaar, moeten dus samen geplaatst worden. Dat was ook de wens van de vorige eigenaresse. Ze worden dood-ongelukkig als ze uit elkaar geplaatst worden. Ze zijn gecastreerd en gesteriliseerd en gechipt en 17-08-2017 gevaccineerd. Momenteel wonen zij in een kleine dierenopvang ” Wel en Wee en zijn daar niet gelukkig.  Deze twee lieverds  willen heel graag een gouden mandje waar ze veel speelruimte hebben en oud kunnen worden. Meer info is de vinden op de website:  https://www.dierenwelenwee.nl/ter-adoptie

 

Meer informatie: Dieren Wel & Wee,  Alpen aan de Rijn

Bonney Jochems
Tel: 06 22661125
email: bonneyjochems@gmail.com