Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Gezocht een gouden mandje voor een somali sorrel kater

Posted by on 10:47 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Gezocht een gouden mandje voor een somali sorrel kater

Voor deze hele lieve somali kater, geboren 5 augustus 2009, zoek ik een gouden mandje hij heeft een stamboom,  is gechipt en heeft een paspoort.

Contact: Peter Pijnenburg
email: catterycriddle@home.nl
tel: 0622232757

 

Gezocht een gouden mandje voor Chanoa van zes jaar

Posted by on 10:03 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Gezocht een gouden mandje voor Chanoa van zes jaar

Heel soms moet je een verschrikkelijk moeilijk besluit nemen….
Voor onze allerliefste Chanoa zoeken wij een heel fijn huisje.

Chanoa is een ontzettend lieve schat die op zich geen problemen heeft met specifieke soortgenootjes in onze groep, de honden, of met de kittens afgelopen jaar. Maar het geheel is haar te veel. Dat uit zich in terugtrekken waardoor ze niet de aandacht en knuffels krijgt die ze zo graag wil, en dat is pijnlijk om te zien. Zolang het nog mooi weer is zal ze veel buiten zijn, en daar zie ik haar ook zeker wel genieten, maar met het oog op de aankomende winter en onze verdere catteryplannen voorzie ik dat de uren buiten ingewisseld gaan worden voor uren alleen op zolder en dat ze verder in de knel komt… dat willen we natuurlijk niet.

Wij zoeken voor Chanoa een rustig plekje zonder andere huisdieren of jonge kinderen. Het zou fijn zijn als er vaak iemand thuis is en dat ze veilig naar buiten kan dmv een afschermde tuin of balkon, daar geniet ze enorm van. Ze is erg mensgericht en zal het heerlijk vinden om geknuffeld en geaaid te worden en lekker in je buurt te zijn. Ook voor een spelletje jagen met de speelhengel is graag te vinden. Ze is een super zachtaardige lieve poes en heel gemakkelijk.

Chanoa is in augustus zes jaar geworden. Ze is kerngezond en zal voor haar verhuizing nog nagekeken en gevaccineerd worden door onze dierenarts.

Als u deze lieverd kunt bieden wat zij nodig heeft dan zien we uw berichtje graag tegemoet  jumaantje@hotmail.com

Voor meer informatie

Contact: Jeanne van de Wiel
email: jumaantje@hotmail.com
tel: —-

Abessijn herplaatser gezocht

Posted by on 13:02 in Herplaatser gevraagd | Reacties uitgeschakeld voor Abessijn herplaatser gezocht

Onze Link, half Somali Abessijn, hebben wij helaas moeten laten slapen hij was bijna 12 jaar en wij hebben er nog veel pijn van.  Wij zijn op zoek naar een nieuwe lieve zelfde abessijn die iets ouder is dan een kitten.

Voor informatie: John en Els van Dijk te Almere

Tel: —-
E-mail:elswagner8@gmail.com

 

Abessijn herplaatser gezocht

Posted by on 21:08 in Herplaatser gevraagd | Reacties uitgeschakeld voor Abessijn herplaatser gezocht

Geen kat zal Mila (zie foto) kunnen vervangen. Zij is bij mij geplaatst in 2005 en heeft een fantastisch leven gehad. Maar het is stil in huis en ik zoek per eind oktober 2018 een nieuwe sorrel Abessijn liefst 1 tot 2 jaar oud,  die een gouden mandje zal vinden in een Amsterdams appartement met ruim balkon en veel zonnige plekjes.

Voor informatie Tjeerd Jorritsma
Tel: 06 14678833
E-mail: t.j.jorritsma@gmail.com