Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Een gouden mandje gezocht voor onze Wiefke, een zwartzilver poes.

Posted by on 09:11 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Een gouden mandje gezocht voor onze Wiefke, een zwartzilver poes.

Wij zoeken  een gouden mandje voor onze Wiefke een zwartzilver abessijn poes.

Voor onze Wiefke, haar volledige naam is Mooi Wiefke, een lieve poes zoeken wij een gouden mandje. Al geringe tijd voelt zij zich niet meer prettig in de groep. Wiefke verdient alle liefde en aandacht, een gouden mandje dus waar zij alle aandacht en liefde krijgt en waar geen andere katten zijn.

Wiefke is een mooie Zwartzilver Abessijn van bijna 4 jaar oud (10-11-2017)

Voor meer info:

Hans en Klaaske Metselaar
email: info@abessijn.com
tel: +31 6 21244386