Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Informatie over de op deze pagina aangeboden dieren:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Een gouden mandje Neelix-Nikki en Irresistible

Posted by on 13:56 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Een gouden mandje Neelix-Nikki en Irresistible

Gezocht: een goed huis voor mijn twee Somali.
Wegens verergerde kattenallergie moet ik helaas afstand doen van mijn twee schatten, ik heb het zo lang mogelijk proberen uit te stellen, maar het gaat echt niet meer. Het zal vreselijk leeg zijn hier in huis zonder ze…

Het gaat om Neelix-Nikki van Wu-Wei, een blauwe ex-kater van bijna 5 en Nanu-Emuishéré’s Irresistible Isis, een sorrel gesteriliseerde poes van 8.
Met name Isis heeft moeite met wennen aan nieuwe dingen (laat staan andere dieren) en heeft in Neelix, na diverse andere mislukte pogingen tot plaatsing, bijna twee en een half jaar geleden een goed maatje gevonden om haar angsten mee te doorstaan. Neelix zou wat vaker willen stoeien dan Isis leuk vindt, maar ze doen het zo goed samen dat ik ze niet uit elkaar zou willen halen. Ze zijn bij mij eigenlijk altijd binnen en mogen soms mee naar buiten in de afgesloten patiotuin.

Beide zijn uiteraard voorzien van stampboom, chip, entingen, etc.

Voor meer informatie
Mannon Penning
Contact: neelixisis@gmail.com of via Facebook

 


Qadira zoekt een nieuwe plek!

Posted by on 15:51 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Qadira zoekt een nieuwe plek!

Qadira zoekt een nieuwe plek!

Somali poes
Geboorte datum 21 maart 2014

Deze lieve fawn somali gesteriliseerde dame zoekt een nieuwe plek.

Ze is een lieve, speelse poes, maar binnen de groep hier in huis brengt zij erg veel stress, met name naar de 2 oudste in de groep laat ze niet meer met rust.
Hierom zoek ik voor haar een nieuw gouden mandje waar ze oud kan worden zonder andere katten of met 1 waar zij niet de baas over kan zijn. Ze is honden gewend.
Qadira gaat graag naar buiten in afgesloten tuin of op een katveilig balkon.
Ze zal niet worden geplaatst in een huis waar ze in alle vrijheid naar buiten kan.
Qadira is gesteriliseerd en zal geënt verhuizen.
Ze is gechipt en getest op de voor somali benodigde testen.

Voor meer informatie
Annette Baars
Contact: cattery.khari@gmail.com