Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Een gouden mandje voor Darky een wildkleur poesje van 4 jaar.

Posted by on 09:36 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Een gouden mandje voor Darky een wildkleur poesje van 4 jaar.

Gezocht: Een goed huisje voor Darky. Zij is een Abessijn variant wildkleur poesje van 4 jaar oud (17-03-2014). Zij is gecastreerd en heeft alle entingen gehad. Zij is niet happy in de groep, waar momenteel ook een nestje woont… Het liefst een plekje waar zij de enige kat is, honden is geen probleem daar is ze mee opgegroeid en ze kan goed bij een hond. Dark is wat eenkennig naar mensen toe en zeker geen allemansvriend. Zij  is een echte lieverd, die af en toe wat boos kijkt.  Ze is makkelijk met eten,  voornamelijk vers vlees, maar ze eet ook brokjes. Bij ons loopt ze graag in de tuin, maar ik denk dat ze ook happy kan zijn op een flat met een balkonnetje..

Voor meer informatie

Contact: Bea Limbeek
email: bealimbeek@ziggo.nl
tel: —–

Abessijn herplaatser gezocht

Posted by on 21:08 in Herplaatser gevraagd | Reacties uitgeschakeld voor Abessijn herplaatser gezocht

Geen kat zal Mila (zie foto) kunnen vervangen. Zij is bij mij geplaatst in 2005 en heeft een fantastisch leven gehad. Maar het is stil in huis en ik zoek per eind oktober 2018 een nieuwe sorrel Abessijn liefst 1 tot 2 jaar oud,  die een gouden mandje zal vinden in een Amsterdams appartement met ruim balkon en veel zonnige plekjes.

Voor informatie Tjeerd Jorritsma
Tel: 06 14678833
E-mail: t.j.jorritsma@gmail.com