Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Een gouden gezocht voor Odile

Posted by on 11:12 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Een gouden gezocht voor Odile

Odile is helaas niet op haar plek in de cattery. Het ideale plaatje is personeel dat haar, samen met haar zoon een gouden mandje kan geven.

Odile is een sorrel poesje van 2 jaar, samen met een kind zou ze in april mogen verhuizen. Zonder kind is ook een optie, maar dan wel als er een soortgenoot aanwezig is.

Odile is gek op eten, apporteren en poezenkwaad uithalen. Ze is erg gericht op haar mens, maar gereserveerd naar vreemden.

Heeft u serieuze interesse? neem dan contact op met Wanda van den Heuvel safanodes@home.nl