Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

Herplaatsen somaby’s

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali-,en Abessijn herplaatsers.
Een enkel keer wordt er voor een volwassen Somali of Abessijn een goed tehuis gezocht, bijvoorbeeld wegens familie-omstandigheden (allergie, emigratie, etc.). Abonnee’s van Ticked kunnen deze volwassen katten opgeven voor herplaatsing.
Deze service is gratis voor abonnees. Bent u geen abonnee, neem dan contact op met de kitteninfo voor de voorwaarden voor plaatsing .

Heeft u een Somali of Abessijn waarvoor u onverhoopt een nieuw thuis zoekt geef deze dan op en wij plaatsen uw SomAby zo spoedig mogelijk op deze pagina.

Bent u op zoek naar een SomAby herplaatser dan kunt uw aanvraag sturen naar onderstaand e-mail adres.

Informatie over de op deze pagina aangeboden / gevraagde SomAby’s:
SAN Kitteninfo p/o Lucia Neimann via SAN-Kitteninfo@somaby.com of tel: 06 43 78 32 97 (dagelijks bereikbaar van 16h00-20h00)

 

Gouden mandje gezocht voor 2 wildkleur Somalimeisjes, Binta en Yoruba

Posted by on 13:29 in Herplaatser | Reacties uitgeschakeld voor Gouden mandje gezocht voor 2 wildkleur Somalimeisjes, Binta en Yoruba

Gouden mandje voor Bina en Yoruba

We zijn op zoek naar een startende fokker die 2 wildkleur Somali meisjes een gouden mandje kan geven en daar een of twee keer een nestje mee wil fokken. Eventueel met een sorrel variant of wildkleur Somali als dekkater erbij. Deze mag ook op een ander adres wonen, is geen familie maar kan ook als dekkater functioneren voor onze Somali’s. Eventuele dekkater is nog een kitten. De dames moeten in iedergeval bij elkaar blijven. De dames zijn 6 en 4 jaar oud en hebben een mooie stamboom. Het is moeder en dochter en met de dochter mag gefokt worden. De SAN Academy zal zorgdragen voor de juiste begeleiding en advies, de fokker krijgt er een 24/7 helpdesk bij.  En voor vervoer wordt gezorgd.

Welke startende fokker kan deze 2 dames een gouden mandje bieden en eventueel een of twee keer een nestje fokken?

Contact: Peter Müller
email: peter.mueller@mkag.ch
telefoon: —–