Home Leden Lid worden

Somali Abessijn Nederland

Beschikbare kittens

Graag informeren wij U op deze pagina over de thans beschikbare Somali- en Abessijn kittens, geboren in de afgelopen maanden. U zult bij de gegevens meestal ook testuitslagen tegenkomen.

Abonnees op Ticked kunnen hun nestje(s) gratis aanmelden bij de kitten-info. Niet abonnees kunnen dat ook tegen een vergoeding van 19,50 euro. Aanmelden kan per email.

2011-06-24-kittensJ-A-C-vd-Berg-02-G

Abonnees op Ticked kunnen ook een verwacht nestje aan ons doorgeven met de te verwachten datum van de geboorte. Tenzij het nestje eerder word afgemeld (kittens niet meer beschikbaar) zullen de kittens worden opgenomen in de kitteninfo totdat ze de leeftijd van 3 maanden hebben bereikt. Indien gewenst kan dit 3 x met een maand worden verlengd (niet stilzwijgend). Als u niet om verlenging vraagt wordt het nestje verwijderd, is een nest eenmaal van de SAN-site afgehaald, dan plaatsen we het nest niet opnieuw terug!

Ook als u een nestje heeft waarvan al direct geen kittens meer beschikbaar zijn, verzoeken wij u vriendelijk het betreffende nestje toch aan te melden. Het nestje kan dan worden verwerkt in het jaaroverzicht van de kitten-info en in de rubriek in Ticked.

Houdt U kitten-info up to date!! Meldt daarom uw kittens af als ze niet meer beschikbaar zijn. Dit voorkomt dat er nodeloos geïnteresseerden worden doorverwezen, omdat er dus geen kittens meer beschikbaar blijken te zijn.

Voor vrijblijvende informatie, de meest recente gegevens en voor opgave van uw nestje(s) kunt u contact opnemen met Lucia Neimann.

Algemene informatie en informatie over aangeboden kittens:
SAN-kitteninfo@somaby.com